• darkblurbg

 

Mr. drs. J.J.A. Janssen, advocaat


Mr. J.J.A Janssen is in 1971 afgestudeerd in Economie en in 1983 in het Nederlands Recht. Mr. drs. Janssen heeft zowel journalistieke, ambtelijke en politieke werkervaring opgedaan voordat hij in 1983 werkzaam werd als advocaat bij Janssen Advocaten Wassenaar. Mr. Janssen is uw aanspreekpunt in de algemene rechtspraktijk voor zowel particulieren als bedrijven en is inmiddels een bekend gezicht in Wassenaar.

Naast de advocatuur houdt Mr. Janssen  zich bezig met verschillende nevenfuncties;

  • Op het gebied van onderwijs (o.a. 1982-1987 secretaris Montessorischoolbestuur en 2000-2008 secretaris Raad van Toezicht Stichting Ceder)
  • Diverse functies in sportbesturen bij de Kieviten-sportvereniging te Wassenaar, w.o. commissie van Advies.

Mr. E.A.M. Brouwers-Bouwman, advocaat 


Mr. Brouwers is in 1993 afgestudeerd in het Nederlands recht aan de Rijks Universiteit Leiden en werd voor het eerst in 1994 als advocaat beëdigd. Zij heeft ruime ervaring in het bijstaan van particulieren.

Voor particulieren:
Mr. Brouwers is uw aanspreekpunt voor uw problemen op het gebied van ondermeer het personen- en familierecht, het sociaal zekerheidsrecht en het strafrecht. Zoals:  jeugdzaken, internationale kinderontvoering, maar ook problemen met uw uitkering (ZW, WIA, Pw) of als u wordt gedagvaard bij de politierechter. Voor uw hulp bij geschillen met de gemeente, het UWV, politie of justitie.


E.A.M. Brouwers-Bouwman- attorney at law - inscribed at the Dutch law bar. EAM Brouwers Bouwman graduated in Dutch Law at the University of Leiden and has practiced Law since 1994. She has extensive experience in helping private clients. Private Practice: Mrs. Brouwers has handled many family law cases as well as cases in the areas of social security and  criminal law. She is an expert in helping in areas such as disputes in international child abduction or social security disputes or if you received a summons from the prosecutor.

 

Mr. D. IJpelaar, advocaat Mr. C.J. van der Have, advocaat

Mr. C.J. van der Have is advocaat en belastingadviseur. Fiscaal is hij gespecialiseerd op het gebied van directe belastingen, waaronder de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Daarnaast adviseert hij op het gebied van estate planning. Op civiel gebied specialiseert hij zich in het vastgoedrecht.

Mr. C.J. van der Have graduated in Tax and Notarial Law at the University of Leiden.

 

Mr. J. Verheij, advocaat

 

 

Mr. Chelly Janssen-Agsteribbe, adviseur

No picture available. Mr. Chelly Janssen is de mede oprichtster van het kantoor.

Chelly Janssen-Agsteribbe, advisor. Founder of Janssen Lawfirm.